William Bonne: voor al je feesten en partijen

Heb je afgelopen zaterdagavond onze feestavond meegemaakt? Het dak ging eraf toen William Bonne de avond opende! Hij is niet alleen de man van Rochelle Gerritsen, maar ook een echte sfeermaker. De hele avond kregen we de vraag: “Wie was die zanger en waar is hij gebleven?” En weet je wat? Je kunt hem gewoon boeken voor je eigen feestje.

William Bonne, een geboren Apeldoorner, leeft voor muziek. Hij geniet ervan om mensen te entertainen en een geweldig feest neer te zetten. Daarom heeft hij er zijn beroep van gemaakt.

William heeft het zangtalent in zijn bloed. Zijn vader en opa hebben hem dat met de paplepel ingegoten. Toen hij nog een jochie was, ontwikkelde hij al zijn zangskills. Op zijn 23e stond hij op het podium. In datzelfde jaar bracht hij zijn eerste debuutsingle uit: “Ik ben toch wie ik ben”.

William Bonne kan elk feestje naar een next level tillen. Hij krijgt iedereen moeiteloos aan het dansen, zorgt ervoor dat het publiek keihard meezingt en de voetjes van de vloer gaan. Met zijn warme stem weet hij de juiste snaar te raken, of het nou een knallend feestnummer is of een gevoelige ballad. Hij draait zijn hand er niet voor om.

Ben je net zo enthousiast geworden door zijn optreden op die feestavond in RV en PC de Nijgraaf? Wil je ook genieten van zijn waanzinnige stem en de sfeer die hij creƫert op jouw eigen event? Dat kan gewoon! Voor meer info, en om te boeken, stuur je een mailtje naar wm-music@info.nl.

Als je een artiest zoekt die jouw event naar een hoger niveau kan tillen, dan is hij de juiste persoon.