Noon-made: borduren, bedrukken en cadeaus

We willen graag een van onze geweldige sponsors in het zonnetje zetten: Noon-made. Dit bedrijf, gerund door Manon, heeft met veel toewijding, energie en liefde prachtige dekens gemaakt voor ons afgelopen concours.

Noon-made is dé plek waar persoonlijke aandacht en maatwerk centraal staan. Het combineert Manon’s grafische achtergrond en liefde voor nauwkeurig en projectgericht werken. Bij Noon-made kun je terecht voor het borduren en bedrukken van kleding, waardoor (reclame)teksten en afbeeldingen op diverse items kunnen worden aangebracht.

Manon heeft oog voor detail en biedt zowel borduurwerk als bedrukking aan. Of je nu een koksbuis met naam wilt, petten voor een vrijgezellenfeest nodig hebt of een romper met een geboortekaartje wilt, bij Noon-made is alles mogelijk. Je kunt zelf de kleding aanleveren, maar Manon kan ook het hele project voor je regelen, van inkoop tot levering. Persoonlijk advies staat hoog in het vaandel, en ze denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

De passie en professionaliteit van Manon zijn al door vele tevreden klanten ervaren. Ze heeft al verschillende opdrachten met succes afgerond, waarbij klanten enthousiast waren over de kwaliteit en het persoonlijke karakter van de producten. Manon denkt echt met je mee en streeft naar perfectie in elk detail.

We willen Manon bedanken voor de prachtige dekens die speciaal voor ons concours zijn gemaakt.

Ben je geïnteresseerd in de diensten Manon voor jouw bedrijf of wil je een gepersonaliseerd cadeau laten maken? Neem dan contact met haar op voor de mogelijkheden. Je zult versteld staan van haar creativiteit en persoonlijke benadering.

Nogmaals bedankt, Noon-made, voor de waardevolle bijdrage aan Jumping Outdoor de Nijgraaf 2023.