Onze accommodatie

Onze accommodatie is geschikt voor veel paardensportactiviteiten.

Kantine

We hebben een ruime kantine met bar en zitplekken waar je tijdens onze concoursen gebruik van kunt maken. De kantine heeft uitzicht op de losrijbaan én de wedstrijdbaan, zo kun je je favoriete ruiters en amazone altijd lekker warm aanmoedigen onder het genot van een hapje of een drankje. Je kunt natuurlijk bij ons pinnen. 

Twee binnenrijhallen

Onze twee goed onderhouden binnenrijhallen bieden de mogelijkheid om de paardensport zo goed mogelijk te beoefenen. 

Meerdere vrijwilligers houden zich bezig met de bodemkwaliteit. 

Beide rijhallen komen goed van pas tijden de binnenconcoursen, zodat je altijd droog kunt rijden. 

Eén grote buitenbaan

De buitenbaan is zo groot dat je er 2 Z-ringen kunt uitzetten.

Gelegen aan het bos

Het terrein is direct gelegen aan de Driegaarden, een stuk bos wat wordt beheerd door Natuurmonumenten. Vanaf het terrein kun je direct het bos in zonder dat je verkeer tegenkomt. Heerlijk om uit te stappen of om eens wat anders te doen dan te trainen in de bak. 

Daarnaast liggen de ruiterpaden van de Hoge Veluwe op 15 minuten afstand met de auto. 

Voldoende parkeerplek

We hebben beschikking over een ruime parkeerplek, zodat er altijd voor iedereen voldoende ruimte is. Of er nou verenigingslessen zijn of een heel concours in het weekend, we hebben ruimte voor auto’s, auto’s met trailers en vrachtwagens. 

Zo kun je gemakkelijk bij ons terecht, ook als je paard wat verder weg staat gestald. 

Weilanden

Rondom het terrein ligt veel weiland. Waar we vroeger het Concours Hippique hielden in het weiland tegenover de dijk, wordt dat nu gebruikt voor begrazing. 

We liggen vrij aan de rand van Westervoort, vlakbij de snelweg en direct aan een dijk. Dat geeft de mogelijkheid om tijdens concoursen uit te wijken naar de weilanden, bijvoorbeeld als parkeerplaats. 

Vlakbij de snelweg

Dus niet alleen een mooie locatie, maar ook gemakkelijk te bereiken met de auto en/of trailer. 

Manege ten Bosch

De locatie wordt beheerd en bevolkt door manege ten Bosch. De  manege is van origine opgestart door de familie ten Bosch en is in 2005 overgenomen door de familie Beerling.