PLUS Bruil – sponsor in het zonnetje

Met oprechte blijdschap willen we onze waardering en dankbaarheid uitspreken voor de voortdurende steun en support van PLUS Bruil. Als trotse sponsor van Jumping Outdoor de Nijgraaf hebben ze ons evenement verrijkt en onze passie voor de paardensport aangewakkerd.

Bij Jumping Outdoor de Nijgraaf gaat het niet alleen om de opwinding van de paardensport, maar ook om het creëren van een warme en gezellige gemeenschap. In dit opzicht kunnen we niet genoeg benadrukken hoezeer we PLUS Bruil waarderen voor hun voortdurende betrokkenheid bij ons evenement. Hun steun heeft ons geholpen om een fantastische ervaring te bieden aan zowel deelnemers als toeschouwers.

We zijn diep dankbaar voor de rol die PLUS Bruil heeft gespeeld in onze pony-editie, waar ze gezorgd hebben voor de hoofdsponsoring van een finalerubriek waardoor we veel prijzengeld en een mooie deken konden uitreiken. Deze aandacht voor detail en het welzijn van onze gemeenschap tonen hun toewijding aan een gezamenlijke passie.

En nu, terwijl we vooruitkijken naar de spannende paardeneditie van Jumping Outdoor de Nijgraaf op 15 en 16 september, zijn we verheugd om aan te kondigen dat PLUS Bruil de volledige catering zal verzorgen. Ook sponsoren zij een hoofdrubriek. Het is een voorrecht om te kunnen samenwerken met een partner die niet alleen hoogwaardige boodschappen biedt, maar ook extra diensten zoals catering voor feestjes, heerlijke lunchbroodjes en speciale bestellingen.

PLUS Bruil biedt meer dan alleen producten in hun schappen. Ze bieden een verlengstuk van warme gastvrijheid en zorgen ervoor dat je niet alleen boodschappen doet, maar ook een connectie maakt. Hun betrokkenheid bij onze vereniging en het evenement geeft ons vertrouwen dat we samen iets bijzonders creëren.

Dus, terwijl de datums van 15 en 16 september naderen, nodigen we je uit om de paardeneditie van Jumping Outdoor de Nijgraaf bij te wonen en te genieten van de paardensport, de gemeenschap en natuurlijk de voortreffelijke catering van PLUS Bruil. Laten we samen een onvergetelijke tijd beleven!