High Voltage Ejbb: de bliksemflitsen van de Achterhoek

Wat een avond zou het worden! Zaterdagavond stond de rockband High Voltage Ebjj op het punt om hun publiek te laten rocken op Jumping Outdoor de Nijgraaf. De spanning hing in de lucht terwijl de bandleden zich dagenlang hadden voorbereid op dit optreden. Maar soms heeft het leven andere plannen en slaat het noodlot toe op de meest onverwachte momenten…

Op het moment suprême, vlak voordat High Voltage Ebjj het podium zou betreden, gebeurde er iets wat niemand had zien aankomen.

Als een ware bliksemschicht sloeg alle apparatuur door. Het was écht high voltage!

Maar wees gerust, High Voltage Ebjj is niet van plan om het bij deze tegenslag te laten zitten. Ze hebben de pechvogel in zichzelf weggestopt en zijn vastbesloten om in september een knaller van een herkansing te geven. En deze keer bedoelen we natuurlijk niet dat de apparatuur weer in rook moet opgaan. Nee, we willen dat de speakers bonken, de gitaren gieren en het publiek uit zijn dak gaat op de geweldige Achterhoekse boerennummers die deze jonge jongens uit Drempt ten gehore brengen.

High Voltage Ebjj is niet zomaar een rockband. Nee, deze band bestaat uit een groep jonge jongens die de traditionele boerenmuziek een flinke dosis rock-‘n-roll geven. Geïnspireerd door de rijke muzikale geschiedenis van de Achterhoek en gewapend met hun gitaren, bas, drums en een flinke portie energie, weten ze elke zaal om te toveren tot een waar rockparadijs.

En het beste nieuws? Je kunt High Voltage Ebjj ook zelf boeken! Of je nu een dorpsfeest, bruiloft of bedrijfsevenement organiseert, deze jongens staan te popelen om jouw gasten omver te blazen met hun muziek.

Het leven van een rockband gaat niet altijd over rozen, maar High Voltage Ebjj bewijst dat ze niet bang zijn voor een beetje uitdaging. Met hun onverwoestbare geest en passie voor muziek zijn ze klaar om de wereld te veroveren. Dus houd je agenda vrij in september, want dan staat High Voltage Ebjj opnieuw klaar om jouw zintuigen te overdonderen met hun mix van rock en Achterhoekse boerenmuziek.

Tot ziens op het volgende optreden, waar hopelijk alle apparatuur wél in bedwang blijft en de echte high voltage alleen te vinden is in de muziek van High Voltage Ebjj!

https://www.facebook.com/highvoltage.ebjj/?locale=nl_NL