Kimberley
Stein

Penningmeester

Verantwoordelijk voor alle geldgerelateerde zaken, de online dingen (zoals de website en social media) en onderdeel van de feest- en wedstrijdcommissie.

Ik ben Kim, aangenaam! Ik kom uit 1988, woon samen met mijn twee teckels vooral in Zevenaar en soms in m’n camperbus. Ik heb een netwerkclub voor ondernemers (MYN) waar ik de kost mee verdien en daarnaast wat online concepten. We organiseren 80+ netwerkevenementen per jaar, dat doe ik samen met m’n team.  

Toen ik 10 jaar was begon ik in de manegelessen en op mijn vijftiende ging ik met Mira naar de ponyclub. Toen al bij Jan Oortveld. Ik heb een hoop van Jan geleerd. Van “met het mes tussen je tanden rijden” tot “vertrouwen geven is vertrouwen krijgen”. Ik reed pony’s en paarden van anderen tot ik op mijn twintigste Pedro (Lancelot x Ulft) kocht. 

Mijn knappe Pedro bleek uiteindelijk een hersentumor te hebben, wat resulteerde in onverwachtse valpartijen van mijn kant. Daar werd ik zó ontzettend onzeker van dat ik niet meer durfde te rijden, ondanks dat ik m’n laatste wedstrijd in het M1 glansrijk won. Ik miste het zó erg dat ik een New-Forest pony kocht, een jonkie van 2,5 jaar. Inmiddels is hij 10.

We doen van alles samen: dressuur, over hindernisjes huppelen, zonder zadel, gaan graag samen op pad in het bos en hij kan een paar kunstjes.

Ik heb hem zelf in alle rust opgeleid en zo weer een hoop overwonnen. Dat stukje trauma zal altijd een obstakel blijven, maar gelukkig is Doriath van goud. 

Het leuke aan de vereniging vind ik alle verschillende meningen: daar word ik weer slimmer van en de vereniging beter! Ik hou niet zo van dubbele agenda’s, dus ik ben vrij direct in m’n communicatie, maar altijd met een goed hart ❤️

Ik ben van het regelen, het organiseren en verbindingen leggen. Of het nou gaat tussen mensen of taken die uitgevoerd moeten worden. Laten we weer mooie dingen samen doen, zodat we met z’n allen nóg meer van onze favoriete hobby kunnen genieten! 

Kimberley Stein