Joyce Matser

Bestuurslid

Hallo allemaal, de meeste zullen mij wel kennen als de moeder van Job, die is ook lid bij de Nijgraaf.Ik heb samen met mijn Marco drie kinderen Job, Giel en Teun. Daarnaast hebben we een kleinschalige pensionstal en werk ik nog bij een bedrijf die in de steunkousen, en orthopedische hulpmiddelen zit.

Zelf ben ik begonnen bij de Nijgraaf toen de kinderen klein waren. Eerst met een Fries en een paar jaar geleden heb ik nog met mijn vosje gereden. Inmiddels rijden de kinderen nu met mijn vosje en is Job wat fanatieker geworden.

De Nijgraaf is een behoorlijk grote vereniging waar best heel veel activiteiten worden georganiseerd. 

Binnen de vereniging heb ik verschillende dingen gedaan om te helpen. Onder andere bardiensten draaien, schrijven bij wedstrijden en sinds oktober ook de contributies weer.

Onlangs werd ik gevraagd om het bestuur te ondersteunen.

Vooral het sparren vind ik superleuk om te doen en ik probeer bij te springen waar kan.

We hebben een geweldig bestuur die super actief is en zeer gemotiveerd is om van alles te organiseren.

Maar dit kan natuurlijk niet zonder de hulp van alle andere leden. En ja, we komen dan weer vragen of je alsjeblieft wilt helpen. Maar ik hoop dat een ieder hetzelfde clubgevoel wil uitdragen.

Mocht je nog wat willen weten, mail of bel me gerust of spreek me een keertje aan tijdens de wedstrijden dan kunnen we samen sparren.

Joyce Matser