Hier nog wat moois van maken

Ik ben Sabine Evers geboren op 22-05-1982 te Zevenaar. In 2006 behaalde ik het Orun 4 dressuur (instructeur) diploma en kort daarop ook bevoegd om te mogen jureren.

Lesgeven doe ik sinds die tijd met veel passie & plezier aan zowel beginners als gevorderden. Doel tijdens mijn lessen is om op een eerlijke en vriendelijke manier zoveel mogelijk uit een combinatie te halen waarbij er veel gewerkt wordt aan een correcte basis.

Ik heb meerdere paarden op Z niveau gereden. Sinds de geboorte van mijn zoontje (inmiddels 5 jaar) heb ik ook meer geduld/inlevingsvermogen gekregen voor het lesgeven aan de jonge kinderen 😉.

Hi, ik ben Carolien Reverdink en ruim 4 jaar de dressuur instructrice op de dinsdagavond. Ik heb het enorm naar mijn zin en heb een enthousiaste en hele leuke groep om mee te werken. Ik woon in Arnhem samen met mijn vriend Jeroen en hondje Bink. Ik heb Grand Prix gereden en met diverse paarden ook internationaal. Daarnaast heb ik meerdere mooie Regio- en Nederlandse titels mogen behalen. Nu heb ik nog een paard en dat is Jungle Book Time en hij staat in Lathum. Hem ben ik rustig aan het opleiden en het plan is om toch wel weer de ring in te gaan. Jungle is gefokt door mijn ouders, dat maakt hem extra speciaal. Iets wat nu als grappig klinkt maar dat was het op dat moment helemaal niet was is:
Ik reed op het NK met mijn E-pony Debbi. Ik had de week ervoor mijn grote voorbeeld Leida Collins een hele mooie proef zien rijden waarbij ze in de contra galop mooi diep de hoek in reed. Dat wilde ik ook. Dus de hele week er goed op geoefend. Dus in mijn proef reed ik mooi diep de hoek in maar ik keek naar beneden en zag dus helemaal niet hoe diep ik die hoek in reed…. Ik stuurde hem zo diep de hoek in dat ik hem recht op het hekje afstuurde en mijn pony sprong toen de baan uit 😧.
Ik was zo boos op mezelf. En ben meteen nadat het ik de baan uit kwam van mijn pony afgesprongen en heel hard weg gerend. De pony bleef braaf staan tot iemand hem pakte. Ik dacht ik mag mijn frustratie niet afreageren op mijn pony. Toen ik afgekoeld was ben ik teruggegaan. Het leermoment ik kijk nooit meer naar beneden maar altijd voor me uit.

Ik ben Marjolein van den Bosch en wonend in Herwen.
vanaf 6-jarige leeftijd ben ik al actief in de paardensport en wedstrijdsport. Allereerst bij de pony’s en later uiteraard ook bij de paarden. Op dit moment start ik met een van mijn huidige wedstrijdpaarden Grand Prix dressuur.
Van huis uit ben ik opgegroeid met paarden en run ik een fokkerij en hengstenhouderij onder de naam Stoeterij du Bois (www.stoeterijdubois.nl).
Ik beschik over mijn ORUN wedstrijdsport Dressuur (niv.4) diploma en het stamboekjury diploma van de koepelfokkerij. Daarnaast ben ik ook KNHS- dressuurjurylid t/m ZZ-licht en stamboek jurylid bij o.a het NRPS, NWPCS en New Forestpony stamboek.
Ik heb een brede kennis van paarden en de biomechanica van het paard. Dagelijks blijf ik deze kennis verbreden en verdiepen (door middel van cursussen/opleidingen en bijscholingen etc.)
Ik geef les van beginnend niveau t/m Zware tour niveau, voor jong en oud.
Mijn belangrijkste speerpunten in mijn lessen zijn: Paardenwelzijn en eerlijkheid naar het paard toe staat bij mij aan kop! Tenslotte kan alleen een Happy Athlete optimaal presteren. Daarnaast richt ik mij op de juiste rijtechniek, het correct biomechanisch bewegen met de juiste aanspanning, souplesse en ontspanning. En als toevoeging de wedstrijdvoorbereiding incl. het mentale aspect.

Ik zie jullie graag in de les !

Hallo allemaal,

 

Ik zal me even voorstellen ik ben Kim Smeets uit een mooi bouwjaar..😊

Zo lang als ik me kan herinneren kom ik al op de Nijgraaf.

Ik heb 2 dochters Xavie & Evi en die zijn ook met het ponyvirus besmet. Ze hebben allebei een eigen pony en zijn ook lid van de Nijgraaf.

Sinds 7 jaar organiseer ik de Bixie’s op de vereniging, wat veel werk is maar na een geslaagde dag is dat het allemaal weer waard. Sinds kort neem ik ook het ponyspringen en de ponydressuur over. EN zit ik in het bestuur, de wedstrijdcommissie en het feest comité 😊

Ook gaan we binnenkort de Bixie op Outdoor Gelderland organiseren dus druk druk druk maar wel met veel plezier.

We hebben in ieder geval heel veel leuke ideeën voor zowel wedstrijden als voor andere leuke dingen dus houdt alles goed in de gaten en we hopen dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als wij 😊