Terugblik op de eerste editie van Jumping Outdoor de Nijgraaf (pony’s)

Het zit erop! De eerste editie van Jumping Outdoor de Nijgraaf.

De 1e editie van Jumping Outdoor de Nijgraaf op 14 & 15 juli voor de pony’s is inmiddels geweest. Wat hebben we veel werk verzet en wat hebben we veel aanmeldingen binnengekregen en positieve reacties ontvangen.

Hier en daar waren wat aandachtspunten, maar al met al was iedereen tevreden. Tot de finale begon, hadden we prachtig springweer gehad.

De finale was nat, maar de deelnemers lieten zich niet kennen en gingen er volledig voor, ze kozen ervoor om in de stromende regen een super ronde neer te zetten. Met supermooie (geld)prijzen dankzij onze topsponsors.

De winnaars kregen een prachtige deken gesponsord door de rubrieksponsors (A12 Personeelsdiensten, Plus Bruil, Kuster Energy, ATMR, Stal van Ooijen en Stal Hendriks Sporthorses). Tevens mochten de winnaars een prachtige riem uitzoeken, aangeboden door Jolanda Bomers van Antares Sellier.

Ook de 2e prijswinnaars kregen een supermooie deken aangeboden door Hendriks Hoveniers en de 3e prijswinnaars ontvingen een mooie strandtas, aangeboden door A12 Personeelsdiensten.

Gevolgd door de feestavond, die geopend werd door William Bonne en helaas, vanwege technische mankementen, konden de jongens van High Voltage Ebjj hun optreden niet verzorgen. Ze komen graag terug op onze nieuwe feestavond in september. Dan organiseren we Jumping Outdoor de Nijgraaf nog een keer voor de paarden.

Iedereen heel erg bedankt voor het mede mogelijk maken van dit topevenement! Kom jij ook? 15 & 16 september, met een BBQ verzorgd door Plus Bruil en aansluitend een mooie feestavond.