Daniëlle van de Beeten-Wieser

Voorzitter

Laagdrempelig aanspreekpunt en belangen behartigen van alle leden.

Voor iedereen die mij nog niet kent, wil ik me bij deze graag voorstellen. Mijn naam is Daniëlle van de Beeten-Wieser (1978) en getrouwd met Peter. We hebben drie kinderen, Joanne (2005), Jade (2007) en Boaz (2012). Samen met onze beestenboel (paard Haya, pony Lilly, shetlander Vlaflip, twee labradors, vier kippen, een konijn en véél vissen) wonen wij aan de Veldstraat in Duiven.

Drie dagen per week werk ik als stafmedewerker op het Laboratorium voor Pathologie van Ziekenhuis Rijnstate. Daar werk ik al meer dan 20 jaar met veel plezier. In mijn vrije tijd ben ik naast mijn gezin vooral met de paarden bezig. Af en toe rijd ik een dressuurwedstrijd en verder ga ik graag met de paarden het bos in.

Als kind was ik al dol op paarden. Mijn eerste paard kreeg ik toen ik 16 was. Ik verzorgde de paarden van Frans Goris (voor sommigen vast een oude bekende). Op een dag besloot Frans dat hij geen paarden meer wilde houden, dus kreeg ik zijn paard Gabber. Stond ik daar opeens op straat met een paard aan de hand…! We hebben een stal gevonden en nog veel plezier beleefd samen.

Sinds 2020 ben ik (weer) lid van De Nijgraaf. Ik rijd op de dinsdag- en donderdagavond met Haya in de les. Jade rijdt op vrijdagavond met Lilly in de les.

Vanaf januari 2023 ben ik toegetreden tot het bestuur van De Nijgraaf als voorzitter. Ik denk mee over bestuurlijke zaken en wil mijn steentje bijdragen waar ik kan.

Het zou mooi zijn als de Nijgraafleden zich betrokken voelen bij de vereniging. Mochten jullie ideeën of suggesties hebben, of willen meedenken en praten in een commissie, dan hoor ik dat graag!

Daniëlle van de Beeten-Wieser