Carolien Reverdink

Instructie

Verzorgt de lessen op dinsdagavond

Hi, ik ben Carolien Reverdink en ruim 4 jaar de dressuur instructrice op de dinsdagavond. Ik heb het enorm naar mijn zin en heb een enthousiaste en hele leuke groep om mee te werken. Ik woon in Arnhem samen met mijn vriend Jeroen en hondje Bink. 

Ik heb Grand Prix gereden en met diverse paarden ook internationaal. Daarnaast heb ik meerdere mooie Regio- en Nederlandse titels mogen behalen. Nu heb ik nog een paard en dat is Jungle Book Time en hij staat in Lathum.

 Hem ben ik rustig aan het opleiden en het plan is om toch wel weer de ring in te gaan. Jungle is gefokt door mijn ouders, dat maakt hem extra speciaal. 

Iets wat nu als grappig klinkt maar dat was het op dat moment helemaal niet was is:

Ik reed op het NK met mijn E-pony Debbi. Ik had de week ervoor mijn grote voorbeeld Leida Collins een hele mooie proef zien rijden waarbij ze in de contragalop mooi diep de hoek in reed. Dat wilde ik ook. Dus de hele week er goed op geoefend. Dus in mijn proef reed ik mooi diep de hoek in maar ik keek naar beneden en zag dus helemaal niet hoe diep ik die hoek in reed… Ik stuurde hem zo diep de hoek in dat ik hem recht op het hekje afstuurde en mijn pony sprong toen de baan uit 😟.

Ik was zo boos op mezelf. En ben meteen nadat het ik de baan uit kwam van mijn pony afgesprongen en heel hard weggerend. De pony bleef braaf staan tot iemand hem pakte. Ik dacht. ik mag mijn frustratie niet afreageren op mijn pony. Toen ik afgekoeld was ben ik teruggegaan. Het leermoment: ik kijk nooit meer naar beneden maar altijd voor me uit.

Carolien Reverdink